Καρναβάλι Θεσσαλονίκης

"Καρναβάλι Θεσσαλονίκης"

"Μετά από 60 χρόνια απουσίας, το Καρναβάλι Θεσσαλονίκης επέστρεψε δυναμικά στις 10 Μαρτίου 2024, σηματοδοτώντας μια θριαμβευτική αναβίωση. Παρά την απαγόρευση της Τροχαίας χιλιάδες καρναβαλιστές, ντυμένοι με τα πιο φαντασμαγορικά κοστούμια, πλημμύρισαν τους δρόμους της πόλης, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ξέφρενης χαράς και διασκέδασης. Η καρναβαλική παρέλαση, με μουσικές και χορευτικές ομάδες, ξεκίνησε από την πλατεία του Λευκού Πύργου και διέσχισε την οδό Τσιμισκή, καταλήγοντας στον Λευκό Πύργο.

Στην πορεία, οι καρναβαλιστές παρέσυραν τον κόσμο σε ένα ξέφρενο γλέντι, με μουσική, χορό και άφθονο κέφι. Η επιτυχία του Καρναβαλιού Θεσσαλονίκης 2024 αφήνει αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον.Να γίνει οργανωμένα το 2025» ζητά ο δήμαρχος Η αναβίωση του θεσμού δημιούργησε μια νέα δυναμική στην πόλη και έστειλε ένα μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας. Το Καρναβάλι Θεσσαλονίκης 2024 αποτελεί πλέον μια νέα παράδοση, που ήρθε για να μείνει." .
Η Art Gallery 3 8 βρέθηκε εκεί για να φωτογραφίσει την πόλη μας στους ξέφρενους καρναβαλικούς ρυθμούς! Μέσα από τις φωτογραφικές μας εικόνες θα κρατήσουμε αυτή τη μοναδική στιγμή της πόλης μας αναλλοίωτη στο χρόνο και την καρδιά μας!